(Inter)nationaal Chauffeur | Fulltime | Maasland

Functieomschrijving

Vind jij het heerlijk om de hele dag door het binnen- of buitenland te touren? Als visitekaartje van Kraaijeveld haal je producten op en lever je de producten op tijd bij Kraaijeveld of de klant op een nette wijze af. Met een grote glimlach en een goede vrachtwagen ben jij zo helemaal in je sas.


Krijg jij ons groente en fruit in beweging?
Rijden, rijden en nog eens rijden. Hoewel je het grootste gedeelte van je werktijd onderweg zult zijn, staat het werk van een vrachtwagenchauffeur niet alleen in het teken van de vrachtwagen van A naar B brengen. Je bent namelijk naast chauffeur ook het aanspreekpunt bij de klanten. Dat betekent vaak een gezellig praatje, maar vraagt ook om oplosbaar vermogen in het geval dat er iets niet klopt. Daarnaast ben je zuinig op de vrachtwagen en zorg je dat je representatief bij de klant aankomt.


Waarom mag je deze kans niet laten schieten?

Als eerste bieden we je een fijn team met jongens waarvan sommigen al heel wat jaren op de vrachtwagen zitten en sommigen iets minder lang chauffeuren, maar die één ding gemeenschappelijk hebben: liefde voor het vak. Daarnaast verdien je een goed salaris en werk je met goed en jong materiaal. Je werkt in wisseldiensten waarbij je 2 weken buitenland rijdt, afgewisseld met 1 week binnenland. In je buitenland weken moet je rekenen op gemiddeld 3 nachten per week van huis, in je binnenland week overnacht je dagelijks thuis. Je bent op zondag vrij.


Even sfeer proeven

Om alvast een voorproefje te geven, hebben we één van onze collega’s gevraagd om zijn werk kort te omschrijven. Mogen we je even voorstellen aan: Johan - werkt al jaren bij Kraaijeveld als chauffeur
“Als je als chauffeur bij Kraaijeveld gaat werken, kom je terecht in een warm bad. Er hangt een uitstekende sfeer binnen het hechte team. De collega's zijn behulpzaam. Het mooie aan het chauffeur werk bij dit bedrijf is de afwisseling per dag. Zo haal je producten op bij een teler en de volgende dag ben je onderweg naar Duitsland. Uiteraard is meedenken over de routes mogelijk. Als je wilt werken in een groeiend en gezond bedrijf, dan zou ik zeker eens een lijntje uitgooien. Welkom.”

Functievereisten

Wanneer passen we bij elkaar?

  • Je bent proactief en hebt een analytische houding.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je bent uiteraard in het bezit van de juiste papieren.
  • Je beschikt over MBO4+ werk- en denkniveau.
  • Je beheerst de Nederlandse taal, Duitse spreekvaardigheid is een pré. 
  • Pré: Je hebt een passie voor groente en fruit.

Verrijd jij ons groente en fruit binnenkort van A naar B? We drinken graag een bak koffie! Kies voor de kortste route en klik op ‘reageer op deze vacature’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.