Import Manager | Maasland | Fulltime

Functieomschrijving

Ananassen uit Costa Rica, Citrus uit Zuid-Afrika, Druiven uit Egypte, Meloenen uit Honduras: ons inkoopteam heeft haar handen vol aan het importeren van al onze producten. Daarbij groeien we nog steeds als kool en zijn we op zoek naar een import manager (voor met name het fruitpakket) met een gezonde dosis ervaring! Weet jij hoe de lijntjes lopen in de importwereld? Kom ons versterken!

Pas jouw ervaring toe in deze functie!

In jouw uitdagende functie liggen onze producten letterlijk en figuurlijk in jouw handen. Je zorgt ervoor dat de import van ons fruitpakket naar een hoger niveau getild wordt. Je gaat daarom in jouw functie onze importlijnen goed opzetten en je onderhoudt deze productlijnen. Daarnaast ben je een sparringpartner voor andere inkopers en adviseer je hen over hun import. Je maakt hierbij gebruik van jouw kennis over de lijntjes in importland. Tot slot blijft het niet bij vandaag de dag, want Kraaijeveld zou Kraaijeveld niet zijn als we niet bezig waren met de toekomst. Je zet daarom ook plannen uit voor het importeren van fruit in de toekomst. Je merkt het al, genoeg uitdaging! 


Ons specialistische inkoopteam

Om kwaliteit na te streven van zowel het product als de eisen eromheen, hebben wij een apart team, volledig gefocust op de inkoop van de producten. Het gezellige inkoopteam staat middenin de organisatie en bedient drie soorten klantgroepen, waardoor er best wat vakkennis benodigd is om al deze klanten van hun juiste product te voorzien. Uitdaging genoeg dus! Meer zien van ons team? Loop virtueel door ons pand en bekijk de inkoopvideo om kennis te maken met het team en onze werkwijze: https://tour.kraaijeveld.com/


Waarom zou je bij Kraaijeveld import manager worden?

  • Een gezonde werkomgeving. En ja, het thuisfront mag ook genieten van dagverse groenten en fruit door onze pakketten.
  • Je bent regelmatig op stap in binnen- en buitenland om importlijnen goed op te zetten en uit te bouwen.
  • We zullen eerlijk zijn: er is genoeg uitdaging en we durven best wat van je te vragen, maar daar staat wel een goed salaris tegenover.
  • 26 vakantiedagen, naast onze jaarlijkse onvergetelijke bedrijfsuitjes (klik hier voor een impressie), en teamuitjes.


Even de sfeer proeven

Om alvast een voorproefje te geven, hebben we één van onze collega's gevraagd om zijn werk kort te omschrijven. Mogen wij je even voorstellen aan:

Marinus Müller - 27 jaar - werkt 3 jaar bij Kraaijeveld als inkoper 

'Als import manager kom je bij Kraaijeveld in een jong, gedreven en enthousiast team. Met elkaar willen we zo veel mogelijk handel maken, maar uiteraard wel met een goed product. Als inkoper heb je dan ook een behoorlijke verantwoording over het groente en fruit, omdat het letterlijk en figuurlijk door je handen gaat. Daarom ben ik iedere dag in nauw contact met onze telers en leveranciers, om ervoor te zorgen dat onze klanten blij worden van het juiste product. Daarnaast kijken wij verder dan vandaag de dag, omdat we altijd bezig zijn met het uitbreiden en verbeteren van onze productlijnen. Uitdaging genoeg dus!'

Functievereisten

Wanneer passen we bij elkaar?

Er zijn een aantal dingen die je als import manager nodig hebt, om je werk goed te kunnen doen:

  • Je denkt vooruit en hebt een visie over de toekomst van AGF import.
  • Je bent communicatief vaardig, overtuigend en kan planmatig werken.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt senior ervaring op het gebied van AGF-importeren en je weet hoe de lijntjes lopen.
  • Pré: Je hebt geen last van een ochtendhumeur.

Zin om import manager te worden bij ons? Dan drinken we graag een bak koffie! Kies voor de kortste route en klik op ‘reageer op deze vacature’. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.