Bakwagen Chauffeur | Maasland | Fulltime

Functieomschrijving

Heb jij zin om het vervoer van ons groente en fruit op rolletjes te laten lopen? Als bakwagen chauffeur van Kraaijeveld zorg jij ervoor dat je producten netjes ophaalt bij onze telers of lokale leveranciers en tijdig aflevert bij Kraaijeveld. Met een grote glimlach en een goede bakwagen ben jij zo helemaal in je sas. 


Krijg jij ons groente en fruit in beweging?
Ons groente en fruit komt niet alleen maar uit de havens of van buitenlandse telers. Ook van lokale leveranciers en telers uit de buurt nemen wij producten af, om die vervolgens te verkopen aan onze klanten. Zorg jij ervoor dat deze lokale producten in beweging komen en op tijd bij Kraaijeveld gelost worden? Naast chauffeur ben je ook het aanspreekpunt (en visitekaartje) bij onze leveranciers. Dat betekent vaak een gezellig praatje, maar vraagt ook om oplosbaar vermogen in het geval dat er iets niet klopt. Daarnaast ben je zuinig op de materialen.


Waarom mag je deze kans niet laten schieten?
Als eerste bieden we je een fijn team met jongens waarvan sommigen al heel wat jaren op de vrachtwagen zitten en sommigen iets minder lang chauffeuren, maar die één ding gemeenschappelijk hebben: liefde voor het vak. Je verdient een goed salaris, hebt een werkweek van maandag tot en met vrijdag (soms kan een zaterdagdienst voorkomen) en je hebt de mogelijkheid om door te groeien naar binnenland of buitenland chauffeur!


Even sfeer proeven 
Om alvast een voorproefje te geven, hebben we één van onze collega’s gevraagd om zijn werk kort te omschrijven.

Mogen we je even voorstellen aan: Gert-Jan Boekee - 30 jaar - werkt 4 jaar bij Kraaijeveld

“Als je als chauffeur bij Kraaijeveld gaat werken, kom je terecht in een warm bad. Er hangt een uitstekende sfeer binnen het hechte team. De collega's zijn behulpzaam. Het mooie aan het chauffeur werk bij dit bedrijf is de afwisseling per dag. Als je wilt werken in een groeiend en gezond bedrijf, dan zou ik zeker eens een lijntje uitgooien. Welkom.”

Functievereisten

Wanneer passen we bij elkaar?

  • Je bent 16 jaar of ouder. 
  • Je bent in het bezit van een T-rijbewijs of je bent bereid om deze te halen. 
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. 
  • Pré: Je hebt een passie voor groente en fruit.
  • Wil je komen werken/leren bij ons? Dat is uiteraard ook mogelijk. 

Verrijd jij ons groente en fruit binnenkort van A naar B? We drinken graag een bak koffie! Kies voor de kortste route en klik op ‘reageer op deze vacature’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.